luni, 3 septembrie 2012

Slabeste rapid

Dacă vei arde 500 de calorii mai mult decat consumi, in fiecare zi, timp de o saptamana, ar trebui să pierzi aproximativ 1-2 kilograme.
De exemplu,  la 1.200 de calorii pe zi, precum și exerciții timp de o oră pe zi, s-ar putea pierde 3-5 kilograme in prima saptamana, sau mai multe. Este foarte important să nu se taie caloriile mai mult -  e periculos.
Limitarea consumului de sare și amidon poate aduce, de asemenea, o pierdere în greutate mai mare, la început - dar sunt în cea mai mare parte fluide, nu grăsime.
Când se reduce sodiul și amidonule, se reduc fluidle și retenția de lichide.
Dansinger recomanda o dieta care minimizează amidonul, zaharurile și grăsimea animală din carne si produse lactate. Pentru pierderea rapidă în greutate, el recomandă fructe, legume, albușuri de ou, produse din soia, carne de pasăre, pește, fructe de mare, lactate degresate, carne macră 95%.
Aici sunt mai multe sfaturi de la Jackson Blatner, autor al Dietei Flexitariane:
Mananca legume, pentru a ajuta sa te simti sătul.
Bea multă apă.
Rămâi mereu ocupat - ca să nu mănânci doar pentru că te-ai plictisit.
Mananca numai dintr-o farfurie, în timp ce ești  așezat la o masă.
Nu sari peste mese.
Păstrarea unui jurnal alimentar - pt. scris tot ceea ce mâncați - vă poate ajuta.
Actul de a scrie te face responsabil și este un instrument foarte eficient pentru pierderea in greutate.
E indicat să observăm modul în care ne simțim chiar înainte de a mânca. Ai fost furios, trist sau plictisit?
 Pierderea in greutate presupune aproape o oră peo zi de exercitii fizice moderate, arată un studiu.
"Cardio arde cele mai multe calorii, asa ca este ideal pentru pierderea in greutate rapidă, dar după aceea va trebui să se includă câteva ore pe săptămână de ex.", spune Dansinger.
evitați orice programe care promovează pastile de dezintoxicare, laxative, post, sau poțiuni, precum și orice promisiune de pierderea masivă in greutate.
"Cand mananci prea putine calorii, vei pierde masa musculară, și este cel mai rău lucru, pentru că încetinește metabolismul și face mai dificilă slăbirea,” mai spune Dansinger.

Niciun comentariu: