sâmbătă, 15 decembrie 2012

Dieta cu apă

  consta în folosirea apei, ca aport principal în regim.
Există câteva tipuri diferite de diete .Cum funcționează?
Oamenii care sunt supraponderali sunt de multe ori deshidratați, ceea ce le poate afecta rata de metabolizare.
Să se bea cel puțin  8 pahare de apa pe zi, pentru ca organismul să fie hidratat de ajuns. Menținerea corpului la nivelul optim de hidratare crește metabolismul și rata de ardere a grasimilor și vă ajută să pierdeți în greutate.
Apa are mai multe roluri, elimină toxinele din organism si mentine functia ficatului . Apa, de asemenea, actioneaza ca un colon cleanser. Aceasta te ajuta sa scapi de toxine acumulate în organism din cauza obiceiurilor alimentare nesanatoase.

dieta de 5 zile
Ca întotdeauna, ar trebui să consulte un medic înainte de a ține dieta/ informațiile furnizate aici sunt generice și nu iau în considerare nevoile specifice ale unui individ.
- trebuie sa beti aproximativ 8 pahare de apă cu gheață și suc de mere. Puteți consuma merele proaspete, dacă nu aveți un storcator.
merele conțin acid malic, care va înmuia toxinele din ficat . Unii oameni susțin că poate inmuia chiar și pietrele vezicii biliare, dar e nevoie de un consum de mai mult de 3 zile, pentru a realiza acest lucru.
Ziua 2
Aceasta este ziua in care ai nevoie de  2 pahare suplimentare de apă, pentru a alunga toxinele din ficat. Astăzi, în cazul în care aveți pofta, puteti consuma anumite legume. Se sugerează  morcovii. Morcovul va oferi zahărul atât de necesar ca să te simți energizat. Se recomandă să se consume legume crude în loc de cele gătite, dar cu calorii reduse în același timp.
Ziua 3
Astăzi vă puteți limita la 8 pahare de apa, deși puteți consuma mai mult, dacă este necesar.
puteți mânca nelimitat fructe si legume - fierte sau la aburi, fără sare.
Pielea va avea aspect sanatos astăzi.
Pofta din  primele 2 zile s-a diminuat, până astăzi.
Cei mai multi oameni care nu continuă dieta nu vor pierde  din greutate, pt. ca în primele 2 zile are loc o detoxifiere. Deși în primele 2 zile s-au curatat ficatul și rinichii un pic,  încă poate să nu fie suficient pentru a lucra în condiții optime.
 Ziua 4
Ai nevoie de 8 pahare de apa azi, ca de obicei. În plus poți conuma lapte  și banane.
alte fructe si legume nu sunt permise astăzi.
Ziua 5
- crește aportul de apă potabilă astăzi la cel puțin 10 pahare de apa . În plus față de apă, poti consuma rosii. Puteți mânca cât de multe doriți. Este recomandat sa mananci cel puțin șase roșii astăzi. Dacă vă simțiți obositi consumați un pic de carne de vită.
Ziua 6
- posibil să ai cu 10 kg mai puțin.
Puteți începe a consuma o hrană normală de azi.- legume fierte in aburi. Limitati consumul de alimente bogate în acizi grași. De asemenea, încercați să evitați băuturile reci, cu sifon. Este important pentru tine, ca nu să-ți recapeți greutatea pierdută.

Dieta cu apă este mai ieftină decât majoritatea altor diete și nu are efectele secundare cunoscute. Chiar dacă nu s-a pierdut in greutate in cele cinci zile, corpul tau va fi mult mai sănătos

Niciun comentariu: